U adventskom duhu skupljali potpise za Kolindu Grabar Kitarović

U Čakovcu volonteri Kolinde Grabar Kitarović i mladi članovi stranaka oporbene koalicije: HDZ, HSS, HRAST, HSLS, HSP AS i HDS, skupljaju potpise za predsjedničku kandidaturu. Potpisi se skupljaju u središtu grada.

Ove subote se na mjestima sakupljanja potpisa osjećao duh adventa tako da na stolovima za prikupljanje potpisa nije nedostajalo kolača, okrijepe, a niti pozitivnog raspoloženja. Koalicijski partneri zahvaljuju svim građanima dobre volje i prije svega kulture na danim potpisima.

Kao i u svakoj kampanji, postoje suparnici, a zasada se kao najuvjerljiviji protukandidat Kolinde pokazuje dosadašnji predsjednik Josipović. Predkampanja Kolinde Grabar Kitarović pod sloganom Za bolju Hrvatsku pretpostavlja promjene i aktivnost predsjednika u svim važnim funkcijama koje ima.

Ponajviše stabilnost i gospodarski oporavak države. Kako naglašavaju volonteri i članovi Kolindine kolacije, zajedno su odlučili pomoći drukčijem pristupu rukovođenja države i poželjeti Lijepoj našoj neka bolja vremena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije