Stiže 350 tisuća kuna: Do Božića novi dječji vrtić u Goričanu

U Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova načelnik općine Goričan Mario Moharić potpisao je u petak, 14. studenoga 2014. godine ugovor o dodjeli 350.000,00 kuna za dječji vrtić.

Ovaj projekt se financira iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2014. godinu, a općina Goričan se javila na otvoreni poziv koji je bio otvoren do 10. veljače 2014. godine. Ovaj projekt nije se našao na listi odabranih projekata iz ovog poziva već je naknadno uvršten.

Projekt potpune rekonstrukcije objekta vrtića započeo je prije dva mjeseca i obavljena je samo prva faza najnužnijih radova, a koje je bila Općina spremna financirati iz vlastitih sredstava. Dobivanjem 350.000,00 kuna nastavljaju se radovi koji obuhvaćaju temeljito obnavljanje električnih i vodovodnih instalacija, sanitarne opreme, grijanja, novog krovišta, stolarije i termo fasade.

Ukupna vrijednost u potpunosti obnovljenog vrtića iznosit će više od pola milijuna kuna, a završetak svih radova planira se do Božića, ukoliko vremenske prilike dozvole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije