Blagdan Križovo: Dani općine i župe Vratišinec

Općina Vratišinec spremna je za proslavu i obilježavanje Dana općine i župnog blagdana Križovo koji je u nedjelju 14. rujna. Središnji događaj je Svečana sjednica Općinskog vijeća koja se održava u subotu, 13. rujna s početkom u 19 sati u Domu kulture “Dr. Vinko Žganec”.

Na sjednici će biti podijeljena Javna priznanja Općine Vratišinec te upriličen bogati kulturno – umjetnički program. Prije sjednice u 18 sati u župnoj crkvi je Sveta misa za općinu i mještane. U nedjelju se svečanosti nastavljaju na igralištu NK Sokola, gdje u 15 sati započinje otvorenje Sportsko – rekreacijskog parka Udruge mladih Vratišinca.

Zatim slijede Seoske igre, Javna vatrogasna vježba DVD –a Vratišinec i Gornji Kraljevec, te prijateljska nogometna utakmica kadeta Gornjeg Kraljevca i Vratišinca. Dan završava druženjem mještana i gostiju, te prigodnim domjenkom.

Predsjednik Općinskog Vijeća Antun Bukovec, općinski načelnik Zdravko Mlinarić i njegova zamjenica Milena Granatir, pozivaju građane da dođu na svečanosti obilježavanja Dana općine i Župe Vratišinec i zajedno se provesele ostvarenim uspjesima u ovim teškim vremenima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije