Lijepom našom konačno u Murskom Središću

Na današnjem kolegiju gradonačelnika Grada Mursko Središće donijeto je nekoliko odluka te i novosti. Premda za građane Murskog Središća ne najvažnija, ipak je najzanimljivija vijest kako će se u Murskom Središću u srijedu 22. listopada 2014. godine snimati emisija Lijepom našom.

Naime jedino je Grad Mursko Središće do sada odbio snimanje ove zabavne, popularne i promotivne emisije a sada će ona biti snimljena i emitirana na zadovoljstvo žitelja Murskog Središća i onih Središćanaca koji žive izvan Domovine.

Vrlo značajna vijest s Kolegija je održavanje skupa i savjetovanja o šumo posjednicima koji će biti u utorak 9. rujna 2014. u 19 sati u središćanskom Vatrogasnom domu. Grad je nakon provedenih razgovora s kandidatima, za pogrebnike izabrao Stjepana Zadravca i Sašu Kolenka, a za cijelu ekipu pogrebnika kupiti će 8 ljetnih hlača i košulja.

Od korisnika proračunskih sredstava grad do 3. listopada 2014. traži dostavu programa i planova aktivnosti u 2015. godini, kako bi se za njih osigurala sredstva u Proračunu grada za 2015. godinu. PD Bundek grad će sa 3.000 kuna pomoći sudjelovanje na trekingu na Himalajima te na korištenje dati Sportsku dvoranu za održavanje dijela programa Vincekovo 2015.

Grad Mursko Središće poziva ugostitelje na iskazivanje zanimanja za pružanje ugostiteljskih usluga kod Skele Fusek i vožnju turističkom brodicom po rijeci Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije