HSP AS Međimurja: “Vodstvo pokazuje da je nedoraslo poslu koji obavlja”

Izaslanstvo županijskog HSP-a dr. Ante Starčević povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položilo je vijenac i zapalilo svijeće za sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, pri čemu su posebno sjećanje odaslali poginulim i nestalim braniteljima iz Međimurske županije.

Tom prilikom poslali su i priopćenje koje prenosimo u potpunosti:

“Ovom prilikom moramo istaknuti da ovo nije onakva država za koju su se naši branitelji borili, davali svoje živote, dijelove svoga tijela i ostavljali svoje najmilije. Hrvatski branitelji u potpunosti su dali svoj obol u Domovinskom ratu, no naša je generacija zakazala u stvaranju hrvatske države pravednijom, moralnijom, socijalno osjetljivijom i pravnom srednjoeuropskom državom.

Bez ikakve razvojne strategije, s jednom od najvećih stopa kriminala u Republici Hrvatskoj (grad Čakovec je četvrti po stopi kriminaliteta u RH), s više zatvaranih poslovnih objekata u gradu nego ih se otvara, i sa krpanjem gradskog proračuna isključivo sa prodajom gradske imovine, gradonačelnik Stjepan Kovač pokazao je da je u najmanju ruku nedorasao poslu koji obavlja. Sa 16 000 kuna mjesečnih primanja ne osjeća bilo svojih sugrađana te pokazuje svu svoju bahatost i socijalnu neosjetljivost građanima našeg grada.

U posljednje vrijeme vrlo su izražene negativne pojave u društvu Međimurske županije. “Od glave riba smrdi”, stoga ćemo početi od čelnih ljudi naše Županije. Naime, župan Međimurske županije obmanjuje naše novinare, cjelokupnu međimursku javnost kao i vlastite birače tvrdeći da se ‘riješio’ županijskog BMW-a kako bi uštedio i u humanitarne svrhe pomogao čakovečkom Caritasu. No, istodobno uzima u najam novi VW passat s namjerom da već iduće godine Županija kupi potpuno novi automobil u istoj klasi za privatne potrebe našeg župana. Kada gledamo i potpunu socijalnu neosjetljivost gradonačelnika Kovača koji bi vrlo lako mogao sa svojim primanjima mjesečno prehranjivati dvije četveročlane obitelji, a pri tom mu ostajati dovoljno za lagodan vlastiti život, gradonačelnik Čakovca bi u tom slučaju napravio više za građane svoga grada nige li j e u cijelom svom dosadašnjem mandatu. Također predsjednik Županijske skupštine ‘šverca’ ogromne količine novca iz naše susjedne države prilikom čega sramoti ne samo Međimursku županiju, već i cjelokupnu Republiku Hrvatsku na snoseći apsolutno nikakve posljedice.

Moramo se pitati kako je moguće da od 120 000 poštenih, radišnih i skromnih Međimuraca izaberemo na ključne položaje naše županije baš trojicu koji nemaju ni jednu od ovih kvaliteta. “Poznato je da čovjeku ne valja ni krv ni meso, no ako mu riječ ne valja on je gori od posljednjeg stvora”, svojevremeno nam govori Otac Domovine dr. Ante Starčević. Starčević kao da je svoju izreku sročio baš za naše međimurske čelnike, tj. za trojicu spomenutih.”

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević
Županijsko vijeće Međimurske županije
Predsjednik
Goran Rohaček

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije