U centru Čakovca: Druženje Čačićevih reformista uz ljubičasti cvijet

Nakon otvaranja ureda Udruge u Čakovcu, Čačićevi reformisti ne gube vrijeme u predstavljanju programskih smjernica i širenju svoje mreže uoči osnivanja stranke koje predstoji na jesen.

Tako su ove subote na glavnom čakovečkom trgu dočekali mnogobrojne Međimurke i Međimurce, s kojima su proveli prijepodne u ugodnom druženju i podjeli prigodnih poklona, među kojima je najviše pažnje privukao ljubičasti cvijet koji će sudeći po vrlo pozitivnim reakcijama i velikom interesu građana zasigurno pronaći svoje mjesto u mnogim međimurskim vrtovima.

Uz predsjednicu podružnice Grada Čakovca Anitu Sakač, kao organizatora ove akcije, i tajnika Dejana Levačića, s građanima su se družili i mnogobrojni članovi Udruge iz čitavog Međimurja te povjerenica Udruge za Međimursku županiju Sandra Herman koja je napomenula da joj je izrazito drago što su programske smjernice i rad Udruge od samog početka odlično prihvaćeni.

Pohvalila je čakovečku podružnicu za uspješnu organizaciji prve u nizu akcija ovoga tipa koje će se u narednom razdoblju provoditi i u ostalim gradovima i općinama diljem Međimurja. Uz mnogobrojna pitanja, sugestije i pohvale Udruzi je tijekom ovog subotnjeg prijepodneva pristupilo 56 novih članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije