Hoće li Mursko Središće dobiti ispostavu Zavoda za mirovinsko?

Na Kolegiju gradonačelnika Grada Mursko Središće pristupilo se javnom otvaranju ponuda za sanaciju krovišta i fasade zgrade bivšeg kina “Rudar” u Murskom Središću.

Nakon provedenog postupka javnog natječaja na adresu Grada stigle su 4 ponude: Team – Mursko Središće – 541.857,49 kn, Tekeli projekt inženjering – Mursko Središće – 437.105,00 kn, Međimurje graditeljstvo – Čakovec – 516.143,38 kn i Gra Coop – Mursko Središće – 464.940,38 kn. Sve cijene navedene su sa uključenim PDV-om te je kao najpovoljnija odabrana ponuda firme Tekeli projekt inženjering iz Murskog Središća.

Gradonačelnik Dražen Srpak iznio je informaciju da je 23. svibnja Međimurskoj županiji i Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranja Čakovec upućeno pismo namjere za otvaranje ispostave Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Murskom Središću koja bi bila smještena u poslovnom prostoru u vlasništvu DVD-a Mursko Središće.

Prostor površine 14,5 kvadratnim metara nalazi se u prizemlju zgrade, a Grad je spreman prostor dati na korištenje u obnovljenom stanju i plaćati mjesečni najam. Srpak je rekao kako je na temelju zamolbe Privredna banka Zagreb, poslovnica Mursko Središće, vratila staro radno vrijeme počevši od 26. svibnja 2014. godine i to: ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak 8 do 15 sati, utorak 8 do 18 sati i subota od 8 do 12 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije