HSS-ovci Prvi maj proslavili na ribnjaku “Martice”

Županijska organizacija HSS-a Međimurske županije i Gradska organizacija HSS-a Čakovec peti put zaredom organizirali su  tradicionalno druženje članova HSS-a i žitelja Međimurske županije na ribnjaku “Martica” u Mačkovcu, gdje uz glavnog kuhara Ivicu Dobranića pripremljeno oko 800 porcija besplatnog graha.

Bila je ovo prilika da članovi i simpatizeri HSS-a s građanima u vedrom raspoloženju proslave Praznik rada te da u neformalnom druženju s čelnicima stranke porazgovaraju o aktualnim političkim temama. Ove godine proslavi se priključio i predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg, te je uz predsjednika Županijske organizacije Zorana Vidovića uputio prigodne riječi i ulio dašak optimizama u ovu tešku gospodarsku situaciju koja opterećuje Republiku Hrvatsku.

Lijepo vrijeme okupilo je veliki broj posjetitelja tako da se tražila porcija graha više i uz dobru kapljicu te dobru glazbu atmosfera je bila u izuzetno dobra. Zbog bolesti druženju nije mogla prisustvovati Marijana Petir, ali uz prenjete pozdrave sigurno je nedavnim posjetom pridobila simpatije u utrci za izbore za Europski parlament, a HSS-ovci Međimurske županije učinit će sve da na tom putu i uspije.

Zajedništvo županijskih čelnika također je došlo do izražaju tako da su na druženju zajedno bili župan Matija Posavec, zamjenica Sandra Herman i domaćin, zamjenik župana Zoran Vidović. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije