Marijana Petir (HSS) posjetila stranačke kolege u Međimurskoj županiji

Marijana Petir, potpredsjednica Hrvatske seljačke stranke, te kandidatkinja HSS-a za Europarlament odvojila je četvrtak za posjet Županijskoj organizaciji HSS-a Međimurske županije s ciljem animiranja članstva za izlazak na predstojeće izbore za Europski parlament kako bi svi zajedno doprinjeli  zacrtanom cilju HSS-a da podigne svoj rejting u političkom životu Republike Hrvatske.

U suradnji s predsjednikom međimurskog HSS-a Zoranom Vidovićem dogovoreni su posjeti načelnicima općina u kojima HSS obnaša izvršnu vlast (Sveta Marija, Strahoninec, Donji Kraljevec) da uz načelnike, vijećnike i članove općinskih organizacija porazgovara o aktualnim problemima koji muče svaku od općina, te na koji način zastupnici u Europskom parlamentu mogu dati doprinos poboljšanju situacije i utjecati na realizaciju kandidiranih projekata prema fondovima Europske unije.

Održan je i susret s predsjednikom županijske organizacije HDZ-a Darkom Horvatom sa suradnicima, te je posjećena općina Donja Dubrava. Grad Prelog također je bio jedan od domaćina, pa je susret s Gradskom organizacijom Prelog iskorišten za zahvalu Marijani Petir na podršci na prošlim lokalnim izborima. S potpredsjednicom HSS-a susreo se i međimurski župan Matija Posavec.

Uz razgovore o političkim temama i definiranjem predstojećih aktivnosti, organiziran je posjet crkvi u Svetoj Mariji, posjet farmi goveda u Prelogu, a sam dolazak Marijane Petir u Međimurje na kraju dana okrunjen je sjednicom Glavnog Odbora HSS-a Međimurske županije u Strahonincu gdje je prezentiran program HSS-a za Europarlament na koji su se odazvali i članovi ostalih općinskih i gradskih organizacija HSS-a Međimurske županije.

Okupljeni u velikom broju dali su punu podršku ostvarenju zacrtanom cilju da HSS u novom sazivu Europskog parlamenta ima svoga predstavnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije