Grad Mursko Središće kreće u prebrojavanje pasa u svim naseljima

U utorak 22. travnja održana je 40. sjednica stručnog Kolegija gradonačelnika Murskog Središća. Gradonačelnik Dražen Srpak donio je zaključak da će kipove koje izrađuju umjetnici Mihael Štebih iz Čakovca i Kiraly Ferenc iz Lendave, jedan postaviti povodom Dana Grada Mursko Središće u svibnju, a drugi će se postaviti u kolovozu povodom manifestacije Ljeto uz Muru.

Na temelju zamolbe VMO Križovec odobrava se nabava cijevi za odvodnju oborinskih voda kod nogometnog igrališta u Križovcu, a potrebna financijska sredstva osigurati će se u rebalansu gradskog proračuna. Na sjednici je dogovoreno kako je do kraja 2014. godine potrebno provesti akciju prebrojavanja pasa u svim naseljima na području Grada Mursko Središće. To će se obaviti kako bi se pokušala riješiti problematika cijepljenja pasa, lutanja pasa i sprečavanja širenja zaraznih bolesti.

Kao najpovoljnija od tri pristigle ponude za uređenje prostorija arhiva za potrebe Grada Mursko Središće izabrana je ponuda poduzeća “Tekeli projekt inženjering” iz Murskog Središća u iznosu od 47.612,50 kn, (uključujući PDV), te ponuda firme “Elektro-mont” iz Selnice za uređenje elektroinstalacija arhiva u iznosu od 5.900,00 kn (uključujući PDV). Potrebna financijska sredstva osigurat će se u rebalansu gradskog proračuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije