U pripremi novi program plovidbe turističke brodice po Muri

Na 38. sjednici stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće bilo je riječi o  obilježavanju Dana Grada Mursko Središće koje će započeti 30. travnja kada će na igralištu Šoderka u Murskom Središću biti organizirano kuhanje graha koji će se besplatno podijeliti građanima.

Članovi Kolegija, između ostaloga, zaključili su kako je potrebno pravodobno održavanje, čišćenje i košnje javnih površina u svim naseljima i groblja u Murskom Središću. Dogovoreno je da se napravi popis, odnosno revizija grobnih mjesta na gradskom groblju, kao i popravak javne rasvjete tamo gdje je potrebno.

VMO Sitnice zadužuje se za dostavu plana i popisa naziva ulica u romskom naselju Sitnice nakon čega će se oko toga očitovati Povjerenstvo za preimenovanje i imenovanje novih ulica na području u Grada Mursko Središće, te uputiti Gradskom vijeću na razmatranje i odlučivanje.

Komunalni odjel dobio je zaduženje da prouči zakonske odredbe i pripremi dokumentaciju za provođenje novog programa plovidbe turističke brodice po Muri u Murskom Središću. Isto tako potrebno je pripremiti ugovor o radu za skelare na skelama Mursko Središće-Fusek i Križovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije