Europarlamentarac N. Vuljanić posjetio Centar za odgoj i obrazovanje

U petak 28. ožujka Nikola Vuljanić, zastupnik u Europskom parlamentu, posjetio je Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec. U posjet Centru došli su i Vuljanićeva zagrebačka asistentica Iva Galović te Sergej Dinić iz Čakovca, kandidat Hrvatskih laburista na predstojećim izborima za Europski parlament.

Prilikom svoga posjeta Čakovcu, eurozastupnik Nikola Vuljanić odlučio je posjetiti čakovečki Centar za odgoj i obrazovanje. Vuljanić je razgledao prostor Centar, upoznao se s edukacijskim i rehabilitacijskim radom, a poseban je naglasak stavljen na neurofeedback metodu, odnosno računalnu metodu praćenja električne aktivnosti mozga i davanja povratne informacije.

Centar je dvjema svojim djelatnicama omogućio edukaciju iz neurofeedbacka, a za provođenje te metode potreban je skupi računalni program. Vuljanić je svojom donacijom od 4000 kuna započeo prikupljanje novca potrebnog za kupnju tog skupog softvera, a svoj boravak u Centru završio je posjetom članovima i članicama učeničke zadruge “Fijolica”, koji su mu tom prilikom uručili prigodne poklone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije