Grad Mursko Središće želi da stanica za tehnički radi cijeli dan

Grad Mursko Središće će za izradu i dobavu preslice za brod na Muri u Križovcu poduzeću Tekeli projekt inženjering platiti 10.500 kuna, odlučio je stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće. 

Međimurskoj zakladi solidarnosti Katruža iz gradskog proračuna bit će uplaćena članarina u iznosu od jedne kuna po stanovniku. Grad će ponovno uputiti zamolbu za odobrenje cjelodnevnog radnog vremena Stanice za tehnički pregled vozila u Murskom Središću, izraditi skice za rješavanje problematike odvodnje oborinskih voda u Tekstilnoj ulici u Murskom Središću i provesti nove izmjere kvadratura stambenih i poslovnih prostora u svim naseljima na području Grada Mursko Središće u svrhu definiranja obveza plaćanja komunalne naknade.

Taj postupak planiraju najkasnije do siječnja 2015. Godine. Na sjednici je za Miljenko Štefanić imenovan  kao službena osoba za nadzor nepravilnost zadužen te je prihvaćena ponuda tvrtke Pireko iz Oroslavlja u iznosu od 18.940,00 kn plus PDV za kupnju grijača za toplu vodu u sistemu sportske dvorane Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije