HNS u Prelogu novim vodstvom u nove izazove

U prostorijama Vatrogasnog doma u Prelogu održana je izborna skupština podružnice HNS-a Prelog na kojoj je za novu predsjednicu podružnice izabrana Sonja Ivoš iz Preloga, a za potpredsjednike su izabrani Josip Kobal i Dražen Novak.

Uz izbor predsjednice i zamjenika izabrani su i novi članovi Predsjedništva i Nadzornog odbora, članove Skupštine županijske organizacije HNS-a te delegati za Sabor HNS-a.

Po izboru nova se predsjednica obratila okupljenima te zahvalila svim prisutnim članovima na ukazanom povjerenju. “Obećajem da ću u vremenu koje je pred nama zajedno sa svojim timom ljudi napraviti sve s ciljem jačanja preločkog HNS-a, ali i uključivanje svih članova u stranačke aktivnosti, posebice mladih te realizaciju ideja koje će doprinijeti boljem životu stanovnika svih naselja Preloga.” – napomenula je novoizabrana predsjednica Ivoš.

Samoj Skupštini je prethodio i izbor vodstva Ženske inicijative HNS-a Prelog, na čijem je čelu i dalje Marija Mesmar, za tajnicu je izabrana Nadica Šelja, a za članice predsjedništva Ana Repalust, Silvija Beti i Klara Kobal Kolenko.

Samoj su Skupštini nazočili i zastupnik u hrvatskom Saboru te bivši gradonačelnik grada Preloga Dragutin Glavina, predsjednik županijskog HNS-a i župan Međimurske županije Matija Posavec, te zamjenica župana Sandra Herman ali i ostali istaknuti članovi HNS-a iz Međimurske županije.

“Prelog je oduvijek bio konstanta jakog HNS-a Međimurja i unatoč izbornim rezultatima tu se nije puno toga promijenilo. U Prelogu će HNS i dalje voditi politiku kao i do sada, samo osvježeni i s novim elanom za daljnjim napretkom. Čestitam novoizabranima na izboru te sam siguran da HNS Preloga čeka uspješna budućnost.” – zaključio je Posavec.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije