Čakovečki gradonačelnik primio petrinjskog kolegu

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović stigao je u posjet Čakovcu i tom je prilikom prisustvovao sastanku s čakovečkim gradonačelnikom Stjepanom Kovačom i njegovim suradnicima.

Delegacija Petrinje u Čakovec je stigla kako bi s kolegama razmijenila iskustva na području funkcioniranja odjela lokalne samouprave te komunalnih djelatnosti kao što su vodovod, odvodnja, bazen te plinofikacija. Grad Čakovec svoja pozitivna iskustva rado dijeli s ostalim gradovima i općinama koji stoga sve češće dolaze na radne sastanke ne bi li tako naučili nešto od grada koji u mnogočemu može biti primjer brojnim hrvatskim gradovima.

Gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića, njegovu zamjenicu Svjetlanu Lazić i djelatnicu Ureda gradonačelnika Nerminu Terzić uz gradonačelnika Stjepana Kovača srdačno su dočekali i zamjenik gradonačelnika Mario Medved, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Dražen Barić, direktor Međimurskih voda Vladimir Topolnjak te direktor Međimurje-plina Nenad Hranilović koji su s gostima podijelili svoje znanje, iskustva i planove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije