U Donjem Kraljevcu konstituirano Općinsko vijeće

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Donji Kraljevec održana je u petak 14. lipnja u maloj vijećnici Općine Donji Kraljevec. Na početku sjednice izabrana je Mandatna komisija koju su činili Zoran Strahija kao predsjednik te Mladen Čonka i Tamara Recek kao članovi. Mandatna komisija utvrdila je Vladimira Ivkovića za predsjedavatelja sjednicom do izbora predsjednika Općinskog vijeća.

Nakon svečane prisege članova Općinskog vijeća u čijem sastavu su: Vladimir Ivković, Zlatko Horvat, Ivan Markati, Tomica Mihalec, Zoran Strahija, Domagoj Štefan, Laura Bunc, Borislav Čevizović, Mladen Čonka, Mladen Blažeka, Božidar Kolarić i Tamara Recek, uslijedio je izbor Odbora za izbor i imenovanja u sastavu Božidar Kolarić – kao predsjednik te Borislav Cevizović i Vladimir Ivković kao članovi.

U nastavku sjednice održan je izbor predsjednice i potpredsjednika Općinskog vijeća. Za predsjednicu je izabrana Laura Bunc, a za potpredsjednike Mladen Čonka i Antun Marodi. Na sjednici su načelnik Miljenko Horvat i njegova zamjenica Snježana Pongrac položili svečanu prisegu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije