Prelog: Dragutin Glavina predao vlast Ljubomiru Kolareku

U prostorijama Gradske vijećnice Grada Preloga u ponedjeljak 10. lipnja točno u podne, održana je svečana inauguracija i primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Dragutina Glavine i novoizabranog gradonačelnika Ljubomira Kolareka, dr.vet.med.

Uvodnim riječima svim prisutnima obratila se Miljenka Radović, mag. iur. pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti, dok je izborne rezultate za gradonačelnika Grada Preloga pročitao predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Grada Peloga Vinko Samardžija, dipl.iur.

Konstatirano je da s danom 10. lipnja 2013. godine stupa na dužnost gradonačelnika Ljubomir Kolarek, dr.vet.med. i zamjenika gradonačelnika Zdravko Kvakan, dipl.ing.stroj. Gradonačelnik Ljubomir Kolarek će svoju dužnost obavljati profesionalno, dok će njegov zamjenik dužnost obavljati bez zasnivanja radnog odnosa.

Dosadašnji gradonačelnik Dragutin Glavina obratio se prisutnima i predao Izvješće o obavljanju poslova iz djelokruga Grada Preloga. Gradonačelnik Ljubomir Kolarek zahvalio se na čestitkama i dobrim željama, te je istaknuo želju da svi zajedno rade na dobrobit Grada Preloga. Na kraju ovog svečanog čina novoizabranog gradonačelnika, njegovog zamjenika te sve prisutne blagoslovio je preloški župnik prečasni Antun Hoblaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije