Tamara Recek, kandidatkinja za načelnicu Općine Donji Kraljevec

“Ja sam Tamara Recek, kandidatkinja za načelnicu Općine Donji Kraljevec. Živim u Palinovcu od rođenja, imam 39 godina. Udana sam i majka troje djece–studenta, srednjoškolca i osnovnoškolke. Po struci sam zdravstveni djelatnik-farmaceut, ali već 20 godina radim kao špediter. Katolikinja sam, vjernica.

U Hrvatske Laburiste – Stranku rada stupila sam od samog početka jer su stavovi stranke slični mojim stavovima, jer sam tu pronašla bliske sugovornike. U kandidaturu na ove lokalne izbore krenula sam sa bliskom suradnicom Milicom Runjak iz Donjeg Kraljevca. Smatram da nas dvije možemo dobro voditi Općinu, da možemo uz suradnju i rezultate koje imamo uspješno raditi na daljnjem razvitku, a prije svega na financijskoj stabilnosti općine kao osnovnom preduvjetu.

Želim da u kreaciji našeg rada sudjeluju i žitelji naše Općine kroz referendume i zborove mještana. Uvjerena sam da svojim radom, odgovornošću, poštenjem i dosljednošću možemo doprinijeti za dobrobit svih svojih sugrađana. Pažljivo ću slušati potrebe žitelja Općine Donji Kraljevec, koji kao i ja žive našu Općinu svaki dan..svim srcem..

Nezadovoljne stanjem u općini, odlučile smo stvar uzeti u svoje ruke i biti ta promjena koju želimo, kako sebi, tako i svojim sugrađanima. Osobno se nisam planirala baviti politikom, no život me sam naveo na ovaj put. Imam li pravo na tu komociju i držati se po strani ili ipak moram dati svoj doprinos? Izuzetno sam motivirana za novi izazov, sustav lokalne samouprave upoznala sam iznimno dobro, uočavam brzo i znam reagirati brzo i odlučno.

Tolerantna sam i otvorena sugovornica, na lokalnom nivou politiku gledam kroz prizmu ljudi, što je dobar preduvjet za dizanje mostova suradnje za dobrobit cijele općine, nasuprot podjelama, inatima, podmetanjima… Zajedno sa svim svojim kolegama, kandidatkinjom za zamjenicu načelnice Milicom Runjak iz Donjeg Kraljevca spremna sam pruzeti odgovornost. To je ona ključna stvar koju tako olako i bahato zaboravljaju oni navikli na plovidbu kroz političke vode.

Zato sam se usudila zajedno sa svojim suradnicima od stanovnika svoje općine, svojih susjeda, prijatelja i poznanika zatražiti glas. Iskreno vjerujem da smo tog glasa vrijedni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije