Šegović i Halić predstavili program u Držimurcu, danas u Palovcu

– Želimo da se naša općina razvija jednakomjerno po svim naseljama. Pomagat ćemo udrugama u pisanju i apliciranju projekata prema ministarstvu i EU, kako bi im omogućili brži rast i razvoja, kakav planiramo i za područje cijele općine Mala Subotica – rekla je na predstavljanju u Držimurcu Vesna Halić, kandidatkinja za zamjenicu načelnika Općine Mala Subotica ispred koalicije HDZ-HSS-MS sa podrškom Bloka umirovljenici zajedno.

– Cilj nam je raditi za boljitak svakoga pojedinca u općini. Moram ovdje u Držimurcu – Strelcu spomenuti da ne možemo zatvarati oči. Mnogi ljudii stekli su dojam da sam ja kao bivši načelnik protivnik ovog mjesta i mještana, što me žalosti i nije mi nimalo ugodno. Možda su se dogodili neki propusti u mom radu, ali tu smo da ih ispravimo da ih u ovom mandatu korigiramo, stavimo glave skupa i zajednički vidimo što je potrebno za naselje Držimurec – Strelec i to sprovedemo – rekao je između ostalog okupljenima kandidat za načelnika Općine Mala Subotica Josip Šegović te sve pozvao zajedno sa nositeljem liste za Općinsko vijeće Mladenom Križaićem da iznesu dileme, probleme i uključe se konstruktivno u rješavanje problema.

Ruku za suradnju Josip Šegović i Vesna Halić kao i svi članovi sa liste za Općinso vijeće pružaju po svim naseljima Općine Mala Subotica gdje predstavljaju svoj program i slušaju mještane kako bi dobili što bolji uvid u probleme koji ih muče i bolje se pripremili za njihovo rješavanje.

Sljedeće predstavljanje programa je u Palovcu u srijedu 15. svibnja u Društvenom domu u Palovcu s početkom u 20 sati.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije