Premijer Zoran Milanović u Čakovcu se družio s građanima

Dok su njegovi kolege iz Vlade muku mučili kako da ostave što bolji dojam na XVII. nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu u Svetom Martinu na Muri, premijer Zoran Milanović poslijepodne je proveo družeći se s umirovljenicima i obilazeći SDP-ove štandove u nekoliko mjesta u Međimurskoj županiji. Na kraju dana je u Čakovcu u jednom kafiću popio i pivo.

Premijera smo na druženju s građanima u Čakovcu pitali zbog čega nije dan iskoristio za odlazak u Sveti Martin na Muri, gdje se održavalo savjetovanje o gospodarstvu na koje je Milanovićev dolazak bio najavljen, no u zadnji čas i otkazan. Unatoč inzistiranju njegova protokola na tome da premijer neće odgovarati ni na kakva druga pitanja osim lokalna, Milanović je za Večernji list kazao da ne vidi ništa sporno u tome što nije išao u Sveti Martin.

– Bio sam na Pro-Investu prije dva dana, a osim toga danas je tamo bilo pola Vlade pa mislim da to dovoljno govori. Imao sam i sastanak s predsjednikom Slovenije – kratko je odgovorio Milanović.

Milanovića smo pitali kako komentira kritike koje je predsjednik Ivo Josipović uputio Vladi danas u Svetom Martinu. Podsjetimo, Josipović je danas rekao kako “optimizam ne može biti građen na pukim željama nego na rezultatima” te da bi jako volio da se svi lijepi planovi ostvare te da ambiciozna slika kojom su ministarstva iz gospodarskog resora prekrila cijeli svijet postane realnost”.

– Predsjednik nije kritizirao Vladu, to ste pogrešno čuli – odgovorio nam je već onako izdaleka Milanović i nakon toga sjeo sa stranačkim kolegama iz Čakovca i možda još pokojim građanima i popio pivo. Razgovor ugodni omeo je pljusak koji se ubrzo spustio i rastjerao društvo s terase.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije