Dijana Posavec: Samo obećavaju, a ništa ne ispunjavaju!

Kandidatkinja za načelnicu Općine Nedelišće, mr.sc. Dijana Posavec, osvrnula se na mnoga neispunjena obećanja i nerealizirane ili pak loše odrađene projekte u svojoj općini: nedovršen, a već poplavljen Sportsko-rekreacijski centar Trate, nedovršen projekt izgradnje sustava odvodnje i kanalizacije u Dunjkovcu i Pušćinama, nezaživljene gospodarske zone, neizgrađen Centar za kulturu i mlade u Nedelišću, najavljeni, a nerealizirani projekti dogradnje dječjeg vrtića, izgradnje škole…

Mnogo je toga isplanirano ili pripremljeno, ali gotovo ništa realizirano, a kandidati sadašnje vlasti  najavljuju nastavak rada u istom trendu! – istaknula je Dijana Posavec. “Apsolutno sam sigurna da je jedino tim okupljen na Nezavisnoj listi Dijane Posavec sposoban realizirati sve te – započete, a nedovršene projekte; ili pak planove koji skupljaju prašinu u općinskim ladicama!

Od svih kandidata na predstojećim lokalnim izborima u našoj općini, jedini smo radno-aktivni, stručni, obrazovani i odgovorni! Zajedno s našim mještanima općine, znamo koji su nam projekti potrebni da bismo živjeli bolje i kako ih realizirati. Znamo kako svako naselje Općine Nedelišće učiniti mjestom prosperitetnog i kvalitetnijeg življenja!” – uvjerena je mr.sc. Dijana Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije