Višnja Ivačić za načelnicu Pribislavca, Josip Grašić za zamjenika

Višnja Ivačić za načelnicu Pribislavca, Josip Grašić za zamjenika

U četvrtak je u općinskoj vijećnici Općine Pribislavec potpisan koalicijski sporazum između HNS-a podružnice Pribislavec i SDP-a općinske organizacije Pribislavec, uz podršku HSLS-a Pribislavec s ciljem zajedničke kandidature za izvršnu vlast u Općini Pribislavec.

– Stranke potpisnice sporazumjele su se da na listi za izbor načelnika/načelnice općine Pribislavec kandidatkinja bude iz redova HNS-a i to Višnja Ivačić, a njen zamjenik iz redova SDP-a Josip Grašić. – istaknuo je Vladimir Peršić, predsjednik podružnice HNS-a Pribislavec.
 

– Za izbor vijećnika u Općinskom vijeću stranke će svaka zasebno istaknuti vlastitu listu kandidata, tako da svaka stranka pojedinačno pruži svoj maksimum., dodao je Peršić naglašavajući važnost ove koalicije, pogotovo s aspekta prošlog mandata koji je rezultirao raspuštanjem općinskog vijeća te postavljanjem povjerenika.

– Na nama je samima da podržavamo jedni druge u ovoj koaliciji, a sve s jednim ciljem, da našu sposobnost, stručnost i potvrđenu kvalitetu svakog ponaosob stavimo u funkciju te u našem Pribislavcu stvorimo uvjete života po mjeri svakog mještanina., naglasila je sadašnja načelnica općine, a i kandidatkinja koalicije na predstojećim izborima Višnja Ivačić.

– Višnja se pokazala više nego sposobnom te spremnom boriti se za svoja uvjerenja i pravdu, boriti se za Pribislavec. Sada uz našu punu podršku možemo zasigurno napraviti mnogo više.,  istaknuo je Josip Grašić.

Samom potpisivanju sporazuma prisustvovali su i predsjednik ŽO HNS-a Međimurja Matija Posavec, kao i predsjednik HSLS-a Međimurja Josip Grivec te predsjednik HSS-a Međimurja Zoran Vidović dajući time, kao kandidati koalicije Za naše Međimurje, punu podršku zajedničkim naporima u ostvarivanju pobjede na predstojećim izborima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije