Vijesti / Politika
Politika
PRIBISLAVEC Posljednja sjednica burnog mandata: Načelnica Višnja Ivačić neće se ponovo kandidirati
Dragutin Kliček

OPĆINSKO VIJEĆE

PRIBISLAVEC Posljednja sjednica burnog mandata: Načelnica Višnja Ivačić neće se ponovo kandidirati

Posljednja sjednica burnog mandata u Pribislavcu

U ponedjeljak, 12. travnja održana je 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Pribislavec, ujedno i posljednja u ovom sazivu. Prije usvajanja dnevnog reda, općinski vijećnici su postavili pitanje statusa nestalog novca iz općinske blagajne.

Posljednja sjednica burnog mandata u Pribislavcu Fotogalerija

Odgovorila je načelnica Višnja Ivačić.

- Kad dobijem bilo kakvu informaciju, to ću podijeliti s vijećnicima. Za sada znam da je sve na pravosudnim tjelima i da je predmet u postupku.

Načelnica je dodala i da je zbog nestanka novca iz općinske blagajne podignuta i kaznene prijava protiv nepoznatog počinitelja, ali i da preuzima odgovornost:

- Bila sam naivna, imala sam previše povjerenja u ljude, i za to budem i odgovarala, rekla je i novom sazivu vijećnika ujedno poručila: - Želim vam uspješan mandat i nemojte se dovesti u situaciju da vjerujete ljudima. Radi toga sam u situaciji u kakvoj jesam i ne bježim od ničega.

Nakon emotivnog istupa načelnice, usvojen je dnevni red te su odrađene sve točke, osim onih koje su se ticale donošenja planova za 2021. godinu. Donošenje odluka o programima u sportu i kulturi te o komunalnoj infrastrukturi i socijalnom programu prepušteno je na donošenje novom sazivu vijećnika nakon lokalnih izbora.

Načelnica se za novi mandat neće kandidirati.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!