Dr. sc. Tomislav Novinščak: Želim grad koji živi sa svojim građanima!

Dr. sc. Tomislav Novinščak: Želim grad koji živi sa svojim građanima!

– Uprava Grada mora poznavati svoje mještane, razumjeti njihove potrebe, a to sam spreman činiti kao budući gradonačelnik, poručio je na konferenciji za novinare u Čakovcu, kandidat Gradskog odbora HDZ-a Čakovca za gradonačelnika, dr. sc. Tomislav Novinščak, inače kirurg po struci.

Ovim izborom za kandidata za gradonačelnika Čakovca i novo ime na političkoj karti Međimurja, HDZ je sigurno pozitivno iznenadio mnoge i pokazao širinu kadra kojim raspolaže.

U svom predstavljanju javnosti, istaknuo je kako više ne želi biti pasivni promatrač i gledati potpuno nepravednu stagnaciju grada u kojem živi sa obitelji, te se stoga i prihvatio ove časne dužnosti – kandidata Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Čakovca.

– Želim grad koji zapošljava, u kojem će ljudi moći ugodno živjeti i raditi za svoje obitelji, a ne samo puste spavaonice…Grad i okolicu koji će mladim i obrazovanima jamčiti preduvjete za radna mjesta, ali i brinuti o građanima treće životne dobi. Neka napokon Čakovec i Međimurje dobe veću pažnju i budu prepoznatljivi u Lijepoj našoj – naglasio je dr. sc. Novinščak.

Osvrnuvši se na aktualnu SDP-ovu vlast, rekao je kako su oni godinama imali tu priliku, međutim, nisu je znali iskoristiti.

– Siguran sam da sa svojom strankom mogu, i što je bitnije, znam kako učiniti Čakovec poželjnim mjestom za život – zaključio je Novinščak, inače 38-godišnji kirurg zaposlen u Županijskoj bolnici u Čakovcu i otac troje djece.

Dr. sc. Novinšćaka je u kandidaturi za gradonačelnika Čakovca podržala i njegova obitelj

Za naglasiti je da je jedan od osnivača Udruge znanstvenika Međimurja, član Hrvatskog kirurškog društva, predstavnik Hrvatske u Međunarodnom udruženju za dijebetičko stopalo, objavljuje brojne znanstvene i stručne radove, često je zvan gost – predavač na raznim stručnim skupovima.

Prigodnim riječima nazočnima su se obratili saborska zastupnica i predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Čakovca, Sunčana Glavak, član Nacionalnog predsjedništva i predsjednik ŽO HDZ-a Međimurja, Darko Horvat, a na presici je bio i saborski zastupnik Ivan Domagoj Milošević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije