Srpak demantira Vidovića: Podršku su dali članovi HSS-a u M. Središću

– Obzirom da predsjednik HSS-a Međimurske županije Zoran Vidović demantira ono što ja nisam nikad izjavio niti pak piše u priopćenju koje ste Vi objavili molim da objavite sljedeće priopćenje – proslijedio nam je nakon što je prije dva dana objavio predizbornu suradnju između HDZ-a, Hrvatskih demokršćana i članova HSS-a u Murskom Središću Dražen Srpak, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Mursko Središće.

U priopćenju Srpak ističe:

“Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a nije izjavio da HDZ ima podršku ogranka HSS-a u Murskom Središću , već da ima podršku članova HSS obzirom da u Murskom Središću HSS nema ogranak.

Više puta smo razgovarali sa Miljenkom Zobićem, aktualnim vijećnikom HSS-a o mogućnosti daljnje suradnje,a koji je bio izabran sa liste HDZ-a na temelju predizborne koalicije HDZ/HSS na lokalnim izborima 2009. godine.

HSS nikad nije bilo kojim činom osporavao tu koliciju, a Miljenko Zobić veli da je i dalje član HSS-a te da se slaže sa nastavkom suradnje i da će aktivirati HSS u Murskom Središću.

– Znači rekli smo da imamo podršku članova HSS-a, a ne ogranka HSS-a jer isti ni ne postoji u Murskom Središću” – priopćuje Srpak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije