Vijesti / Politika
Politika
VIDEO Darko Zver: 'Vaš glas mijenja budućnost Hrvatske!'

KOALICIJA STRIP, PAMETNO I FOKUS

VIDEO Darko Zver: 'Vaš glas mijenja budućnost Hrvatske!'

- Vaš glas napokon ima snagu promijeniti sliku Hrvatske. Vaš glas se itekako broji. Izađite na izbore i birajte listu broj 5! - poručuje Darko Zver

Velike šanse za osvajanja mandata u III. izbornoj jedinici prema posljednjim anketama ima i koalicija Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, na čijoj listi se nalazi Darko Zver iz Mihovljana.

Zverovu poruku građanima prenosimo u cijelosti.

- Hrvatska je druga najsiromašnija zemlja EU zahvaljujući tridesetogodišnjoj korumpiranosti HDZa, nepososbnosti SDP, ali i licemjernosti i kukavičluku svih ostalih "okretača" kaputa koji su već nekoliko puta iznevjerili naše građane radi pojedinačnih sitnih interesa.

Na ovim izborima kulturna i civilizirana Hrvatska napokon ima prepoznatljivu političku opciju centra koja će dolaskom na izvršne pozicije odlučivanja provesti drastično porezno rasterećenje za rast plaća i mirovina, uvesti alate transparentnog trošenja javnog novca, racionalizirati i profesionalizirati javni sektor, reformirati neodrživ mirovinski i zdravstveni sustav.

Političku opciju koja će zaustaviti iseljavanje naše djece i koja će nas povesti prema standardu zapadnoeuropski zemalja.

Vaš glas napokon ima snagu promijeniti sliku Hrvatske. Vaš glas se itekako broji. Izađite na izbore i birajte listu broj 5! - poručuje Darko Zver.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!