Godišnje skupštine HSS-a u Strahonincu

Općinska organizacija asocijacije HSS-a “Hrvatsko srce” Strahoninec i Općinska organizacija HSS-a Strahoninec održale su u subotu 19. siječnja svoje izvještajne, odnosno programske skupštine na kojima su se osvrnule na aktivnosti koje su provodile tijekom 2012.godine i definirale svoje programe rada za 2013.godinu.

Pozitivan su primjer kako od organizacija čiji je rad doprinio jačanju HSS-a u Strahonincu, od pomlađivanja stranke i uključivanja novih članova te organizacijom niza aktivnosti u samom Strahonincu, kako se može doprinjeti konsolidaciji stranke i jačanju stranke u općinskim sredinama.

Na skupštinama su se članovima obratili predsjednik Županijske organizacije HSS-a Međimurske županije Zoran Vidović i predsjednica “Hrvatskog srca” Marijana Fabić Rusak, ujedno i članica predsjedništva na nacionalnoj razini, pohvalivši rad ovih organizacija koje vode bračni par Franjo i Edita Lehkec.

Nakon radnog djela upriličen je kratki domjenak za koje su članice pripremile kolače, dok za ostalo pobrinulo muško članstvo. Ugodno druženje bila je prilika da se u neformalnom razgovoru ocjeni trenutna politička situacija u samoj Općini i Međimurskoj županiji, a bilo je riječi o mogućim koalicijskim partnerima sa kojima bi HSS mogao izaći na predstojeće lokalne izbore.

Skup je održan u novom Društvenom domu za koji je zaslužno općinsko rukovodstvo, ali i nadležno ministarstvo koje je tada vodio njihov ministar Božidar Pankretić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije