Darko Horvat: Socijaldemokracija bez demokracije!

Predsjednik ŽO HDZ-a Međimurja Darko Horvat oglasio se priopćenjem za javnost putem kojeg komentira događanja u međimurskom SDP-u o tome kako je Zagreb raspustio međimurski SDP! Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sve slutnje i nagađanja potvrđena su na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a – međimurski SDP više nema županijsku organizaciju ni predsjednika, a perspektivom je ponovo proglašen aktualni međimurski župan Ivica Perhoč, na vrlo “demokratski” način, kao što to i priliči, te čime se diče u svojim intervjuima socijaldemokrati.

Jednostranom odlukom vrha stranke politički je eutanizirana tzv. nova mlada struja međimurskog SDP-a, na čelu sa Deanom Hunjadijem. Vrh SDP-a time samo dokazuje da ne poštuje zahtjeve s terena, a niti je spreman, niti, pak, želi podržati bilo kakvu novu misao koja se razlikuje od mišljenja aktualnog predsjednika Zorana Milanovića

Nakon ovakve jednostrane odluke mi smo u HDZ-u uvjereni da na hrvatskoj političkoj sceni više nema autohtone socijaldemokracije, već je SDP-om zavladao čisti egoizam i centralizacija moći u samo jednoj osobi. Vrlo je interesantno danas promatrati ponašanje oba SDP-ova kandidata koji izbjegavaju komunikaciju s novinarima, pa i dijelom svojim stranačkim prijateljima.

Kao da smo zaboravili na aktualne županijske probleme, međimurski se SDP-ovci već jedno dulje vrijeme bave sami sa sobom, a Županija nam je gotovo dotaknula dno u smislu neplaćanja svojih obveza, te se ne nazire bilo kakva perspektiva za izlaskom iz ovakve situacije, navodi u priopćenju Darko Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije