HRVATSKI SUVERENISTI

ŠIRENJE POLITIČKE PLATFORME Osnovana koordinacija Hrvatskih suverenista za Međimursku županiju

U uži koordinacijski odbor izabrani su Markus Pilić, Karlo Vuković, Tin Hrgović i dr. sc. Hrvoje Šlezak

Nakon što su Hrvatski suverenisti polučili zapažen uspjeh na europarlamentarnim izborima kao treća politička snaga u Hrvatskoj i ostvarili mandat Ruže Tomašić, te nakon izvanrednog rezultata Miroslava Škore kojega su na predsjedničkim izborima kao prvi podržali upravo Hrvatski suverenisti, širenje političke platforme na lokalnim razinama logičan je slijed. Tako je jučer osnovana i koordinacija Hrvatskih suverenista za Međimursku županiju. U uži koordinacijski odbor izabrani su Markus Pilić, Karlo Vuković, Tin Hrgović i dr. sc. Hrvoje Šlezak.

Na sastanku su predstavljene i usvojene smjernice daljnjeg djelovanja Hrvatskih suverenista u Međimurskoj županiji. Kao jedan od prioritetnih ciljeva istaknuta je priprema za nadolazeće parlamentarne izbore. Tijekom sastanka raspravljano je i o brojnim aktualnim pitanjima za Međimursku županiju.

Između ostaloga naglašeno je da suverenizam kao politička ideja u prostornom smislu kreće od vlastitog dvorišta. Upravo je sigurnost i zaštita vlastitih domova u trenutno narušenoj sigurnosnoj situaciji u Međimurju bila jedna od tema kojom će se Suverenisti u narednom periodu baviti, poručuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije