Vijesti / Politika
Politika
DRAŽEN SRPAK 'U Saboru ću javno govoriti o gorućim problemima u Međimurju u ime svih stanovnika'
Osobna arhiva

IDUĆE SRIJEDE

DRAŽEN SRPAK 'U Saboru ću javno govoriti o gorućim problemima u Međimurju u ime svih stanovnika'

S obzirom da Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća i novopečeni saborski zastupnik HDZ, živi na 'trusnom' području vezanom uz nesigurnosti života u Međimurju, poduzeo je u Zagrebu prve korake

- Danas sam odradio sastanak u Hrvatskom državnom saboru s predsjednikom kluba zastupnika i upoznao ga detaljno s problemima sigurnosti, krađa, razbojništva, pljački, kockanja koje su se počele dešavati na dnevnoj bazi u Međimurju - napisao je u četvrtak na Facebooku saborski zastupnik HDZ-a Dražen Srpak.

K tome je dodao kako je prije par dana u svojoj sredini sazvao Vijeće za prevenciju na kojem su detaljno analizirali problem.

- Svi nazočni, MUP, socijalna skrb, škola i drugi, zamoljeni su da mi u pisanom obliku daju svoje probleme s kojima se susreću u svom djelovanju i predlože rješenja. Iduće srijede, 12. veljače, u 9:30 sati ću na početku sjednice govoriti i iznijeti stajalište Kluba o tom gorućem problemu i u ime svih stanovnika Međimurja. Zatražiti da sustav počne djelovati na pravilan i sinkronizirani način jer vrijeme ide, a situacija je sve gora. Ljudi u Međimurju žele i zaslužuju miran život, svi koji tu žive! - napisao je.

Srpak je sastanak održao s Brankom Bačićem, predsjednikom Kluba zastupnika HDZ.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Reci što misliš!