Vijesti / Politika
Politika
ČLANOVI ŽIVOG ZIDA U CENTRU ČAKOVCA 'Dolazit ćemo osluškivati glas naroda'
Mladen Grubić

DIJELILI BIOLOŠKI KRUMPIR

ČLANOVI ŽIVOG ZIDA U CENTRU ČAKOVCA 'Dolazit ćemo osluškivati glas naroda'

Danas prije podne u središtu Čakovca članovi Živog zida predvođeni Viliborom Sinčićem dijelili su biološki krumpir i razgovarali s građanima

Kako je bilo najavljeno, danas nešto poslije 10 sati u središte Čakovca došli su čelni ljudi Živog zida Međimurske županije. Tu je bila i njihova međimurska saborska zastupnica Snježana Sabolek, a glavni gost političkog prijepodneva bio je Ivan Vilibor Sinčić, čelni čovjek stranke i europarlamentarac.

Na upit, za razlog dolaska u Međimurje, odnosno Čakovec, Sinčić je kazao kako je njihov dolazak u Međimurje čest, isto kao i diljem Hrvatske, no danas su sa sobom simbolično donijeli i biološki-slatki krumpir koji uzgaja njegova obitelj preko OPG-a.

- Preko ovog krumpira propagiramo unapređenje poljoprivrede koja je nažalost kod nas na koljenima s trendom pada. Želimo da građani to znaju, da se upoznaju s proizvodnjom pa će zacijelo neki i sami krenuti putem uzgoja - rekao je Sinčić i dodao  kako treba biti na terenu među građanima, da se čuju problemi, da se razmjene mišljenja pogotovo sada nakon ovih izbora.

- Naša osnova odlika je pomoći građanima rješavanje njihovih problema - poruka je Živog zida iz Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Reci što misliš!