DVADESETA SJEDNICA OVE GODINE

OPĆINSKO VIJEĆE SVETE MARIJE Zadnja ovogodišnja sjednica – radna i svečarska

U petak, 20. prosinca je održana dvadeseta i posljednja ovogodišnja sjednica. Vijećnici su se razišli u prijateljskom i toplom ozračju uz čestitke i poklone načelnice Đurđice Slamek

U duhu predblagdanskog ozračja vijećnici Općine Sveta Marija održali su svoju 20. redovnu i radnu sjednicu. Na nju su došli gotovo svi, izuzev nezavisnog vijećnika Deana Hunjadija. Između inog, donijeli su Odluku o načinu pružanja javnih usluga prikupljanja miješanog i biorazgradivog otpada komunalnog otpada na području Općine Sveta Marija. Odluka nije bila jednoglasna i izazvala je brojne reakcije koje ćemo objaviti ovih dana u zasebnoj priči.

Lijepo je bilo to što je načelnica izvijestila vijećnike kako u danima darivanja njega neće biti prikraćeni umirovljenici s mirovinama nižima od 1.600 kuna. Oni će kao i lani, kada je granica bila 1.500 kuna, dobiti poklon bonove u vrijednosti od 100 kuna.

Zahvalu za ovogodišnju suradnju, kao i čestitke, vijećnicima je uputio Dražen Šulj (HSS), predsjednik Vijeća. Prije večere za sve vijećnike i članove radnih tijela u Općini načelnica im je uputila božićno-novogodišnje čestitke te ih darivala prigodnim poklonima. Njihova posebnost je ta što je on sadržavao poklon ‘za bolje’ polovice – supružnike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije