Vijesti / Politika
Politika
DARKO HORVAT 'Ovakve paušalne izjave mogu jako naštetiti Matiji Posavcu'
Vjeran Zganec Rogulja/Patrik Macek/Pixsell

HORVAT - POSAVEC

DARKO HORVAT 'Ovakve paušalne izjave mogu jako naštetiti Matiji Posavcu'

Ministar Horvat na današnjem je okupljanju hrvatskih izvoznika sjedio kraj koalicijskog kolege iz HNS-a Matije Posavca koji je nedavno otvoreno rekao kako je koalicija s HDZ-om jako naštetila imidžu HNS-a

Ministar gospodarstva Darko Horvat izjavio je u ponedjeljak da se međimurski župan Matija Posavec, želi li postati nacionalni političar, mora ostaviti paušalnih izjava koje mu mogu jako naštetititi, poput one da je HNS-u naštetila koalicija s HDZ-om.

Ministar Horvat na današnjem je okupljanju hrvatskih izvoznika sjedio kraj koalicijskog kolege iz HNS-a Matije Posavca koji je nedavno otvoreno rekao kako je koalicija s HDZ-om jako naštetila imidžu HNS-a.

"Kolega Posavec nije predsjednik HNS-a, on je jedan mladi lokalni političar koji se bori za vidljivost na nacionalnoj razini. Kolega Posavec mora odlučiti, želi li ostati lokalni političar ili biti političar na nacionalnoj razini, ali mora naučiti lekcije iz političkog života. Onda mu ovakve paušalne izjave mogu jako jako naštetiti", kazao je Horvat.

Ministar je komentirao i najnovije navode protiv ministra uprave Lovre Kuščevića jer se nije izuzeo o odlučivanju promjena prostornih planova u Nerežišću, nego je čak i predstavljao promjene koje su išle njemu u korist.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!