HDZ Čakovca osnovao povjerenstva za kvalitetan program

Kako bi što spremnije dočekali lokalne izbore iduće godine te građanima ponudili kvalitetan program i projekte, u Gradskom odboru HDZ-a Grada Čakovca osnovali su Povjerenstva koja se bave gospodarskom, kulturnom, sportskom, te problematikom europskih fondova, mladeži i obitelji, kao i ostalim važnim područjima.

– Profilirat ćemo jasnu i prepoznatljivu politiku kroz programsku knjižicu koju će čakovečki HDZ uskoro predstaviti javnosti, kazala je na konferenciji za novinare predsjednica odbora Sunčana Glavak. Naglasila je kako članovi kroz Povjerenstva rade čvrstu političko-gospodarsku “platformu” za naredne četiri godine. Spremni su preuzeti vlast u Gradu Čakovcu, ali i odgovornost.

Predsjednik Povjerenstva za društvene djelatnosti Ivan Pranjić oštro je kritizirao nebrigu Grada spram spomenika nulte kategorije. – Gradonačelnik kaže da se u Stari grad ne isplati ulagati, za njega je to vreća bez dna, istaknuo je Pranjić te predložio razdvajanje dviju institucija – Starog grada i Muzeja Međimurja. Tako bi Muzej i dalje bio u resoru Županije, dok Stari grad mora biti u vlasništvu Grada Čakovca, smatraju u čakovečkom HDZ-u.

Na konferenciji za novinare bili su još Sandra Vuk, predsjednica gradskog Povjerenstva HDZ-a za mladež, te Aleksandar Makovec, predsjednik Povjerenstva za prostorno uređenje i komunalno gospodarstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije