parlamentarni izbori

77% OBRAĐENO Nezavisna platforma Sjever trenutno ima dvostruko više mandata od predviđenih u anketama

Pogledajte kako je u stožeru Nezavisne platforme Sjever.

Iako je većina predizbornih anketa Nezavisnoj platformi Sjever davala jedan mandat, nakon obrađenih 77% biračkih mjesta, politička opcija predvođena međimurskim županom i dalje drži dvostruko više od predviđanja – dva mandata.

– Dobiti 2 mandata u jednoj izbornoj jedinici, na jednom manjem području je doista veliki uspjeh i označava jednu veliku podršku birača na sjeveru Hrvatske koji žele i traže da se na tom prostoru formira, stasa i funkcionira jedna regionalna politička opcija koja će braniti interese sjevera. Ovaj postotak podrške sa čvrsta 2 mandata, vidjet ćemo kako će biti na kraju, nas obvezuje. Obvezuje sve načelnike, gradonačelnike, dužnosnike, članove i simpatizere koji su se priključili ideji NPS-a da se i dalje, i još više bore za interese našeg sjevera, rekao je Posavec u javljanju iz stožera.

Što se tiče Međimurja, NPS je prva politička stranka po izboru građana, dodao je Posavec, istaknuvši da mu je posebno drago što je nakon 15 godina u politici, 12 godina kao župan, dobio tako veliku podršku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije