PODRŽAT ĆE ŽUPANA

LJERKA CIVIDINI OPOVRGNULA IZLAZAK IZ HNS Stava smo da podržimo Nezavisnu platformu Sjever

Nakon što je varaždinski HNS poslao priopćenje u kojem je rečeno kako je Ljerka Cividini napustila redove Hrvatske narodne stranke (HNS), pitali smo gradonačelnicu može li potvrditi ili opovrgnuti njihovu izjavu

– U srijedu je bilo predsjedništvo gradske organizacije HNS-a na kojem su doneseni zaključci da lokalno ne možemo podržati koaliciju potpisanu od strane vrha. Nemamo nikakve zamjerke na suradnju i odnos dosadašnje Vlade i Grada Čakovca, ali lokalno smo orijentirani na Grad Čakovec i stava smo da podržavamo Listu župana Matije Posavca.

– Dakle, nisam izašla iz stranke, poručila je gradonačelnica i dodala kako je na kandidacijskoj listi Nezavisne platforme Sjever za III izbornu jedinicu za parlamentarne izbore.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, odluci gradonačelnice Cividini svakako nije pripomogla činjenica kako vodstvo HNS-a niti jednom riječju nije konzultiralo međimursku Županijsku organizaciju HNS-a, a po pitanju slaganja izbornih lista III. izborne jedinice.

U najmanju ruku možemo iskazati čuđenje na takvu situaciju. Jer ne smijemo zaboraviti kako je Cividini jedina HNS-ova gradonačelnica županijskog središta, te bi joj se morala dati šansa makar da sudjeluje u donošenju odluka od nacionalnog značaja za stranku.

Dodajmo kako će se danas u 12:30 u Čakovcu predstaviti lista Nezavisne platforme Sjever za III izbornu jedinicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije