općinsko vijeće

STRAHONINEC Dug je smanjen na pola, a načelnik Lehkec postaje profesionalac

Općina Strahoninec smanjila je dug koji se prenosi iz prethodnih godina gotovo na pola, pa sada iznosi nešto manje od 208 tisuća eura, izvjestio je načelnik Franjo Lehkec (HSS) koji je na nedavnoj sjednici Općinskog vijeća obavijestio i da će od 1. travnja funkciju načelnika obavljati profesionalno

Ugovor o radu u HEP-u prekinuo je do prestanka mandata, nakon čega se vraća na posao. Ovo mu je treći mandat i sve do sada bio je volonter na toj funkciji. Na sjednici su prihvaćena izvješća među ostalim o izvršenju prošlogodišnjeg proračuna, programu građenja komunalne infrastrukture, socijalnog programa, potreba u sportu, kulturi.

Vijećnici su prihvatili prijedlog darovanja nekretnine, a da bi Hrvatske ceste mogle provesti projekt izgradnje obilaznice Nedelišće – Pušćine. Osim toga Općine će prijaviti projekt rekonstrukcije Poljske ulice.

– U tijeku je javni natječaj koji je upravo otvoren. To ulaganje je inače planirano i u proračunu, no ovo je prilika da se dobije novac za obnovu iz natječaja, objasnio je Lehkec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije