Sveti Juraj na Bregu: Vjeran Vrbanec izabran za predsjednika HDZ-a

Protekle subote u Domu mladeži u Lopatincu održana je izborna skupština Općinske organizacije  Hrvatske demokratske zajednice Općine Sveti Juraj na Bregu na kojoj je imenovano novo rukovodstvo stranke na mandat od četiri godine.

 
Jednoglasnom odlukom za predsjednika je izabran Vjeran Vrbanec, a članovi Općinskog odbora su Bakač Miljenko, Goran Zadravec i prof. Josip Bajuk iz Zasadbrega, Stjepan Hamonajec iz Lopatinca, Božidar Balog iz Dragoslavca, Stjepan Zadravec i Mario Dretar iz Vučetinca, Josip Novak iz Frkanovca, Ladislav Vabušek iz Pleškovca i Dejan Novak iz Okruglog Vrha. U nadzorni odbor izabrani su  Ignac Kukovec iz Zasadbrega, Marijan Moharić iz Okruglog Vrha i Violeta Balog iz Dragoslavca.

Gosti na izbornom skupu bili su Franjo Kovačić, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a iz Gornjeg Mihaljevca i načelnik općine, Josip Sršan, tajnik Gradske organizacije HDZ-a Mursko Središće i Dragutin Debelec, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Selnica, kao stranački dužnosnici iz susjednih općinskih organizacija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije