PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI

NOVI NAČELNIK PREUZEO DUŽNOST Mihael Grbavec vodit će Općinu Vratišinec

Dosadašnji načelnik Zdravko Mlinarić poželio je puno uspjeha u radu novom načelniku te djelatnicama Općine zahvalio na dobroj suradnji

Danas, u petak, 28. svibnja u Općini Vratišinec izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnje izvršne vlasti u Općini, načelnika Zdravka Mlinarića i zamjenice Milene Granatir s jedne strane i novoizabranog načelnika Općine Vratišinec Mihaela Grbavca s druge strane.

Podsjetimo, Mihael Grbavec izabran je za općinskog načelnika u prvom krugu lokalnih izbora koji su održani 16. svibnja.

Primopredaja je obavljena u vijećnici općine uz nazočnost općinskih službenika i namještenika. Ovom prilikom, a u skladu sa Zakonom, dosadašnji načelnik Zdravko Mlinarić predao je novom načelniku Mihaelu Grbavcu zapisnik i izvještaj o primopredaji izvršnih ovlasti koji sadrži informacije o planiranim projektima, mjerama i drugim planiranim aktivnostima, informacije o započetim, a nedovršenim projektima te stanje o preuzetim, a nepodmirenim obvezama Općine Vratišinec.

Također, simbolično mu je uručio i ključeve općinskih prostorija.

Dosadašnji načelnik poželio je puno uspjeha u radu novom načelniku, te djelatnicama Općine zahvalio na dobroj suradnji. Mihael Grbavec zahvalio je na riječima podrške, te dosadašnje dužnosnike općine pozvao na daljnju suradnju za sveopći boljitak Općine Vratišinec.

Po završetku službenog djela primopredaje prisutni su zapalili svijeće kod spomen obilježja povodom Dana državnosti koji se obilježava u nedjelju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije