PROMO

BOJANA PETRIĆ ‘Drage Vidovčice i Vidovčani, veselim se zajedničkom djelovanju za naš Donji Vidovec’

- Izlazim na izbore kao nestranačka osoba uz potporu koalicije stranaka koje zajedno upravljaju našim Međimurjem, no najvažnija mi je koalicija s našim mještanima, sa svima vama - kaže Bojana Petrić

Bojana Petrić novo je lice na političkoj sceni Općine Donji Vidovec te se kandidirala za načelnicu uz potporu stranaka Matija Posavec –  Nezavisna lista, HSLS te HNS.

 – Drage Vidovčice i Vidovčani, pred nama su lokalni izbori na kojima biramo općinska vijeća, županijsku skupštinu, načelnike i načelnice te župana i njegova zamjenika. Slobodna sam Vas pozvati da izađete na izbore i date svoj glas prema svom mišljenju i savjesti. Želim Vas upoznati zašto sam se odlučila kandidirati za časnu i odgovornu dužnost načelnice drage mi Općine Donji Vidovec.

Prije svega jer volim svoje mjesto, želim uvesti racionalnost i transparentnost te će građani na stranicama Općine moći vidjeti svaki plaćeni račun. Uz mene je jedna vrijedna ekipa. Kandidati za Općinsko vijeće su spoj mladosti i iskustva, muškaraca i žena koji su aktivni u društvenom životu zajednice te su davali i daju svoj doprinos u našim udrugama (KUD, NK, Vidovski zlatari, DVD,…).

Komunicirat ću s vama, drage Vidovčice i Vidovčani, planirane projekte i investicije, izlazim na izbore kao nestranačka osoba uz potporu koalicije stranaka koje zajedno upravljaju našim Međimurjem, no najvažnija mi je koalicija s našim mještanima, sa svima vama. 

Projekti započeti u prethodnim mandatima završavat će se uz pomoć fondova, nadležnih ministarstava, potpore Međimurske županije i EU fondova te Europske grupacije za teritorijalnu suradnju (EGTS). Svjesna sam činjenice da je Općina uzela veliki kredit te ću preuzeti Općinu koja se u svojoj povijesti prvi put zadužila unatoč tome što su prihodi, Odlukom Vlade RH, u ovom četverogodišnjem mandatu višestruko veći nego ikada prije. 

Zahvalna sam na podršci stranaka koje upravljaju Međimurjem i njihovim čelnicima Matiji Posavcu, našemu županu, Josipu Grivcu,njegovu zamjeniku te Nenadu Hraniloviću,predsjedniku HNS-a, želim iskoristiti tu sinergiju na dobrobit Donjeg Vidovca. 

Posebno zahvaljujem vama, drage Vidovčice i Vidovčani, na riječima potpore i veselim se zajedničkom djelovanju za naš Donji Vidovec. S Vidovcem u srcu najljepše Vam zahvaljujem što ste odvojili vrijeme i pročitali ovo pismo – poručuje Bojana Petrić. 

Podršku joj je dao i župan Matija Posavec.

– Drage Vidovčice i Vidovčani! Pozivam Vas da na izborima u nedjelju podržite Vašu buduću načelnicu Bojanu Petrić. Sposobna, hrabra i izuzetno poštena osoba vodit će Donji Vidovec u smjeru razvoja. Preuzimanjem odgovornosti za naš Donji Vidovec i Vaše povjerenje, naša Bojana će opravdati svojim znanjem, energijom, mladošću i željom da odradi uspješan mandat na čelu Općine.

picture

Veselim se našoj zajedničkoj suradnji i realizaciji brojnih projekata na korist svih Vas, mještanki i mještana Donjeg Vidovca. Hvala Vam! – poručio je župan Matija Posavec.

Svoju punu potporu Bojani Petrić daje i dožupan Josip Grivec.

– Bojana Petrić, naša kandidatkinja za načelnicu, ugodno je iznenađenje na međimurskoj političkoj sceni. Marljivost, energičnost i upornost unijet će osvježenje u način upravljanja Općinom Donji Vidovec. Promovira i unosi u rad općine transparentnost, racionalnost, komunikaciju s građanima i institucijama, a tu je i dobra ekipa uz nju, kandidati za vijeće su, rekao bih, idealan spoj mladosti i iskustva te vjerujem u izvrsnu suradnju i djelovanje na dobrobit našeg Vidovca.

Veseli me suradnja s Bojanom i njezino pristojno vođenje predizborne kampanje u Donjem Vidovcu. Nažalost, aktualni načelnik je u svom letku iznio niz neistina, tj. da je zatekao na računu 300 000 kuna, nikakve projekte, izostanak potpore iz županije, i niz drugih pripisivanja sebi tuđih zasluga. Citiram samo jednu rečenicu iz dokumenta o primopredaji iz 2017. godine koji je uz druge i on potpisao: “To znači da Općina Donji Vidovec na raznim računima trenutno raspolaže s 439.547,05 kuna i 8.151,31 eura“. Pripremljeni projekti su također nabrojeni, a navedeni su i započeti procijenjene vrijednosti od oko 28 milijuna kuna. Pozivam gospodina načelnika da javno objavi cjeloviti dokument o primopredaji između njega i mene.

I na razini Međimurja sam iznenađen, pa i razočaran predizbornom kampanjom s puno tzv. niskih udaraca i spuštanja na osobnu razinu, iznose se neistine i nerealna obećanja, no to čine oni koji nemaju viziju i ideje, uz to brkaju nadležnosti i ne metu pred svojim pragom. Međimurci su marljivi, vrijedni i iznad svega skloni poštenoj i pravednoj igri te sasvim sigurno mogu i znaju procijeniti tko je što realizirao i tko će najbolje upravljati našom županijom. Ponosan sam što sam dio tima koji odlično vodi naš župan, naš Matija. Od srca zahvaljujem svima na dosadašnjoj potpori i razumijevanju – zaključio je Josip Grivec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije