KANDIDAT HDZ-A

OPĆINA SELNICA Ervin Vičević u utrci i za treći mandat

Ervin Vičević istaknuo je kandidaturu za novi mandat za načelnika Općine Selnica

Ervin Vičević iz Hrvatske demokratske zajednice kandidat je za načelnika Općine Selnica na predstojećim lokalnim izborima. Svoju kandidaturu i lov na treći mandat najavio je danas u Društvenom domu u Selnici ispred okupljenih predstavnika medija.

– Izuzetno mi je drago da su oko mene ovi ljudi koje vidite. Vijećnik Dragutin Bohnec (HSLS) te općinski vijećnici Miljenko Vrančić i Ivan Levačić, koji su ignorirali naputke svoje stranke i odlučili dali podršku meni kao čovjeku, a ne slušati stranačke zapovjedi zbog nečijih osobnih interesa. Miljenko čak toliko da je napustio stranku Reformista te će biti na čelu nezavisne liste za Općinsko vijeće.

O svojoj podršci i izlasku iz Reformista Miljenko Vrančić je istaknuo:

– I to se desilo nažalost, situacija u Reformistima nije bila povoljna. Bile su špekulacije i prepucavanja, a upitno je tko koliko radi. Kao vijećnik sam zadovoljan, ali iz stranke Reformista sam izašao zato što će na svim područjima za koja znam, podržati SDP. SDP ima super ljude ali u Selnici općenito nikad nismo podržali SDP. Ovdje podržavamo čovjeka i zato je moj cilj da Ervin bude i dalje načelnik. Mene uopće ne interesira što je otišao u HDZ.

Podršku u kandidaturi Ervinu Vičeviću iskazali su i Nikola Hren, kandidat HDZ-a za zamjenika župana Međimurske županije te gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak čija je želja da se Selnica i Mursko Središće i dalje zajedno razvijaju. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije