U srijedu veliki skup Kukuriku koalicije za III. izbornu jedinicu

U srijedu veliki skup Kukuriku koalicije za III. izbornu jedinicu

U srijedu, 30. studenog 2011. godine s početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Arena), Šetalište Franje Tuđmana 1, 42000 Varaždin, održat će se završni skup Kukuriku koalicije za III. izbornu jedinicu na kojem će se predstaviti kandidati za ovu izbornu jedinicu.

Očekuje se dolazak svih čelnika Kukuriku koalicije: predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, predsjednika HNS-a Radimira Čačića, predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića i predsjednika HSU-a Silvana Hrelje, saborskih zastupnika te brojnih izabranih dužnosnika iz III. izborne jedinice.

 

Nositelj liste KUKURIKU koalicije za III. izbornu jedinicu i predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Radimir Čačić će sutra, u srijedu, 30. studenog 2011. godine, u Varaždinskoj županiji obići pogone nekoliko uspješnih tvrtki kao što ‘Drvodjelac’ i ‘Ivančica’ u Ivancu, ‘Varteks’ u Bednji, ‘HIS d.o.o.’ u Lepoglavi te ‘Boxmark’ u Slobodnoj zoni Varaždin. Prije obilaska tvornica, družit će se s građanima na tržnici u Ivancu.

Obilasku će se pridružiti i predstavnici Kukuriku koalicije koji se nalaze na kandidacijskoj listi za III. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima: Mario Habek (SDP), Milorad Batinić (HNS), Natalija Martinčević (HNS), Dubravko Bilić (SDP) i Marijan Škvarić (HNS) te član predsjedništva HNS-a, ujedno i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije