međimurci na listi

STALI UZ MIROSLAVA ŠKORU Hrvoje Šlezak, Tin Hrgović i Marija Hertelendi na listi Domovinskog pokreta

- Čast mi je što sam na listi Domovinskog pokreta u svojoj, trećoj, izbornoj jedinici - poručio je jedan od najmlađih međimurskih političara Tin Hrgović, poznat po aktivnostima u inicijativi 'Za normalan život'

Poznat je sve veći broj kandidata iz Međimurja za predstojeće parlamentarne izbore. Tako je jedan od najmlađih međimurskih političara Tin Hrgović, poznat po aktivnostima u inicijativi “Za normalan život”, danas najavio izlazak na izbore na listi Domovinskog pokreta.

– Čast mi je što sam na listi Domovinskog pokreta u svojoj, trećoj, izbornoj jedinici.
Dat ću svoj maksimum da ostvarimo što bolji rezultat kako bi konačno mogli započeti promjene koje su našoj DOMOVINI nužne, napisao je na svom FB profilu.

Kako doznajemo Hrgović će biti na 12. mjestu liste koju predvodi poznati komičar i radijski voditelj Davor Dretar-Drele. Iz Međimurja na toj su listi kao treći Hrvoje Šlezak, nekadašnji Hrastov državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Marija Hertelendi, koja je pred nekoliko godina napustila HSP, na 13.mjestu.

Upada u oči da na listi nema načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića koji je na nedavnim predsjedničkim izborima snažno podupirao Miroslava Škoru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije