OPĆINA SELNICA

ODLUČENO Poznati dobitnici javnih priznanja: Ministar Darko Horvat postaje počasnin građanin Selnice

Plaketu dobivaju obitelji Škvorc i Ščavničar, a zahvalnice Dragica Karlovčec, Velimir Borko i obitelj Hren

Općinsko vijeće Općine Selnica donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Selnica. Počasni građanin Općine Selnica postaje aktualni ministar Darko Horvat i to za podršku općinskim projektima i doprinosu razvoja Općine Selnica.

Plakete Općine Selnica dobit će obitelj Antuna i Jelene Škvorc iz Praporčana (na slici) koja je u mnogo čemu dala doprinos da danas Praporčan lijepo izgleda te ima svoj Dan sela i poklonac Svetog Leopolda Bogdana Mandića, i obitelj Ivana Ščavničara iz Selnice, za gospodarski razvoj i razvoj OPG-a.

Zahvalnice će primiti Dragica Karlovčec za brigu i podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi, Velimir Borko za očuvanje glazbene tradicije na području Općine Selnica i izum MIDI harmonike i obitelj Hren iz Selnice za brojne donacije udrugama civilnog društva s područja Općine Selnica i razvoj OPG-a.

Javna priznanja redovito se uručuju na svečanoj sjednici Općinskog vijeća koja je na Markovo, 25. travnja, ali kako su sada okolnosti izvanredne, prema riječima selničkog načelnika Ervina Vičevića još uvijek nije sigurno hoće li se svečana sjednica održati ili će biti samo prigodna, pa će slijedom toga i uručenje javnih priznanja biti u takvom ozračju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije