Kukuriku koalicija: Rada, reda, pravde i pravice!

Kukuriku koalicija: Rada, reda, pravde i pravice!

 – Ova zemlja treba školovane, pametne i sposobne ljude – poručio je na Radimir Čačić (HNS) na tribini Kukuriku koalicije u Centru za kulturu u Čakovcu.

Istaknuo je da je od 21 godina samostalnosti Hrvatska 17 godina bila među tri najneuspješnije tranzicijske zemlje, a samo u mandatu Račanove vlade četiri je godine bila među tri najuspješnije. – To nije slučajnost! – istaknuo je Čačić.

Silvano Hrelja (HSU) pozvao je birače da izađu na izbore jer “utamica nije završena sve do posljednjeg sučevog zvižduka”.

 

Zoran Milanović (SDP) kazao je da su građanima “ubijeni vjera i samopoštovanje”. Zavladala je apatija. – Više ne vjeruju u zdravo društvo – dodao je. Jedini lijek da Hrvatska izađe iz situacije u kojima se našla, jedini antibiotik, jesu izbori i pobjeda Kukuriku koalicije, zaključio je Milanović.

Neće, istaknuo je, biti bolnih rezova, kao što to neki plaše građane, a neće biti ni promjena Ustava. – Rada, reda, pravde i pravice. Poštena plaća za pošteni rad! – poručio je Milanović građanima koji su ispunili Centar za kulturu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije