HDZ: Ni načelnica ne zna gdje će se graditi škola!

HDZ: Ni načelnica ne zna gdje će se graditi škola!

Aktualna vlast s načelnicom Višnjom Ivačić (HNS) školu želi graditi na jednoj lokaciji, a građevinska dozvola izdana je za drugu

Nekorektno je optuživati Vladu da je ona kriva što u Pribislavcu još nije sagrađena škola, istaknuli su u međimurskom HDZ-u, reagirajući na izjavu pročelnika Upravnog odjela za poslove župana Davida Vugrinca.

– Opće je poznato da gradnja škola već šest ili sedam godina nije obveza države nego županije koja uz pomoć decentraliziranih sredstava gradi škole. Država kroz različite programe tek financijski potpomaže takve projekte. Škola u Pribislavcu još nije sagrađena zbog odnosa unutar same općine i odnosa općine sa županijom. Kad biste danas pitali načelnicu gdje će se graditi škola, ona to ne bi znala – kazao je predsjednik ŽO-a HDZ-a Ivković.

Aktualna vlast s načelnicom Višnjom Ivačić (HNS) školu, naime, želi graditi na jednoj lokaciji, a građevinska dozvola izdana je za drugu. – I župan je priznao da ne zna što dalje, pa je nekorektno sad prozivati Vladu i resorno ministarstvo da nisu osigurali novac – ističu u HDZ-u. (Foto: Arhiva)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije