Tehnički pregled novog trga u Prelogu sredinom rujna

Tehnički pregled novog trga u Prelogu sredinom rujna

– Naša je želja bilo da radovi završe do 25. srpnja, no ubrzo se pokazalo da to neće biti tehnički izvedivo – kaže Dragutin Glavina
Park ispred Doma kulture neće biti otvoren za građane ni ovog vikenda, kad u Prelog dolaze članovi kulturno-umjetničkih društava i tamburaških sastava.

Kad se u travnju potpisivao ugovor s izvođačem, čakovečkom tvrtkom Tegra, najavljeno je da će uređenje trga na prostoru između Doma kulture i kavane Lovac biti završeno do proštenja 25. srpnja. No, došla je i sredina kolovoza, a radnici su još na gradilištu. U Prelogu građani se već žale na odugovlačenje s radovima.

– Naša je želja bilo da radovi završe do 25. srpnja, no ubrzo se pokazalo da to neće biti tehnički izvedivo. Trebalo je naručiti kamen, uskladiti izvođenje radova… Očekujemo da radovi završe do kraja kolovoza, a tehnički pregled trebao bi se obaviti sredinom rujna. Važno je da se radovi obave kvalitetno – kaže gradonačelnik Dragutin Glavina.

U Tegri kažu da, što se njih tiče, sve ide po planu. – Ima nekih dodatnih radova koji nisu bili predviđeni u projektu. Poštujemo sve što smo dogovorili i mi ćemo radove završiti ovog tjedna – ističe Joso Lucić iz Tegre. Vrijednost investicije je 2,8 milijuna kuna.(Agencija Vlm)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije