VIDEO Zašto je Sunčana Glavak poklonila zrcalo Zoranu Šprajcu?

Gošća RTL Direkta bila je bivša glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak

Jedva čekamo da čujemo što će premijer odgovoriti, ovo sve više sliči na pravi politički obračun, kraj njih dvoje oporba nam stvarno ne treba.

Ali istodobno je ovo i komunikacijski izazov za svakoga tko u ime premijera i predsjednice komunicira njihovu politiku i njihova stajališta. I baš u zao čas, eto premijer i Vlada su ostali bez svoje vjerne glasnogovornice Sunčane Glavak.

Sunny, kako je zovu novinari bila je glasnogovornica u gotovo svim HDZ-ovim Vladama od Ive Sanadera pa nadalje, vjerojatno svaki novinar koji prati rad Vlade ima njezin broj podešen na brzo biranje.

Sunčana Glavak je otišla iz Vlade na drugu stranu Markova trga, kao saborska zastupnica koja je u Saboru zamijenila Darka Horvata koji je došao u Vladu kao ministar.

A da posao glasnogovornika Vlade nije nimalo lak možda najbolje govori da se već tjedan dana ne zna tko će naslijediti Sunčanu Glavak kod aktualnog premijera.

A upravo je Sunčana Glavak bila gošća Zorana Šprajca u RTL Direktu. Progovorila je o tome kako je opet završila u saborskim klupama, prokomentirala najnovije prijepore u odnosu predsjednica-premijer, osvrnula se na rad s tri premijera i jednom premijerkom.

Zašto je Šprajcu poklonila zrcalo pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije