DOBITNICI OPĆINSKIH PRIZNANJA Alpro Šardi – ponos Selnice

Na svojoj 7. sjednici Općinsko vijeće Selnica između ostalih odluka, donijelo je i Odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Selnica za ovu godinu.

Plaketu Općine Selnica dobiva Alpro Šardi d.o.o. Selicau oblasti gospodarstva, za gospdarski razvoj te smanjenje nezapolenosti na području općine. Rečeno je da je Alpro Šard – ponos Selnice.

Nadalje, Škola nogometa Sveti Markodobitnik je u oblasti poticanja i bavljenja mladih športskim aktivnostima, te za promicanje zdravog načina života. OPG Ilijašiz Zebanca plaketu dobiva u oblasti poljodjelstva, za očuvanje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Zahvalnice Općine Selnica dobivaju Josip Debelec posthumno za svoj doprinos športu i društvenim djelatnostia, te Ivan Sklepić za rad u športu s osobama starije životne dobi.

Josip Munđar iz Selnice, hrvatski rekorder u dragovoljnom darivanju krvi dobiva novčnau nagradu u iznosu od 2000 kuna. Javna priznanja dobitnicima će biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u sklopu priredbe Dani općine Selnica – Markovo 2018., 25. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije