OPĆINA ŠTRIGOVA Uistinu 190 umirovljenika je zatražilo Uskrsnice

Završeno je vrijeme do kada su se umirovljenici čija mirovina dostižu do 2.000 kuna s područja Općine Štrigova trebali prijaviti za dobivanje Uskrsnice.

Prijavilo se 190 umirovljenika, stvarno, ne i statističi, svaki drugi, koji sa svojim teško stečenim mirovinama ne mogu podmiriti niti osnovnu potrošnju.

Općina Štrigova, odnosno njezin načelnik Stanislav Rebernik, načelnik koji nad narodom svojim bdije i brine kao da mu je obitelj, odlučio je kako će oni čija mirovina je do ili je oko 1.000 kuna dobiti Uskrsnicu u iznosu od 400 kuna, a oni čija mirovina je do 2.000 kuna, dobiti će 300 kuna.

Mirjana Gregur Sever, općinska tajnica, u stvarnosti prva žena općinske uprave, kaže kako će novci na račune stiči najkasnije do srijede 28. ožujka, dakle u Veliko m tjednu i u danima kada se još uvijek mogu nabaviti uskrsne potrepštine.

Ukratko, žalosno je što u državi Hrvatskoj, ljudi koji je vode Vladu, troše previše vremena na Istambulsku konvenciju, za koju ljude ovdje u Štrigovi nije briga, nego na one koji su Hrvatsku stvarali i ljube ju više nego same sebe.

Ali, zahvaljujući 28. godišnjoj HDZ-SDP politici moraju od općine tražiti ono, što bi u svakoj normalnoj državi dobili u svojoj redovitoj mirovini.

Ne pitati Plenkovića, Brkića, Bernardića, Dodiga, Glavaša, Kosora i ostale ukrušnike, nego Rebernika, Mirjanu, Natašu i ostale koji se bore kako bi opstala Štrigova, a ne fotelje i Buxelles.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije